Om oss

Vi på Jackking-byggtjänster har +30 års erfarenhet i branschen och har hittills bara fått jobb där vi har blivit rekommenderade av tidigare kunder.

Vi kommer ut till er på ett möte för att gå igenom vad som skall göras, mötet är självklart kostnadsfritt! Där efter skickar vi en detaljerad offert för er att godkänna.

Vi jobbar endast med byggvaror köpta i proffsbutiker och ser alltid till att de håller bra kvalitet innan vi startar arbetet.

Vi utför allt från små projekt, som att bygga en bänk eller altan, till sätta innertak, eller större renoveringar hemma hos er.

Vi jobbar främst i Uppsala, men finns tillgängliga i hela Mälardalen.

Våra priser tål att jämföras, ta gärna in en offert från oss och se själv!

“Jackking-byggtjänster renoverade hela min lägenhet i Svartbäcken. Jag fick hjälp med allt från rivning av kök och väggar, till målning, golvslipning och nytt kök. Jag är sjukt nöjd med resultatet och arbetet gick snabbare än väntat!”

FabianRenovering av lägenhet i Svartbäcken

“Jackking hjälpte mig att demontera mitt gamla staket och montera upp ett nytt hemma hos mig i Knivsta. Allt tog 2 dagar, inklusive målning. Tack för hjälpen!”

JohanNytt staket i Knivsta

“Jack hjälpte mig att renovera min tvättstuga. Nytt klinkersgolv, nya hyllor och nymålade väggar.”

EricaTvättstuga

“Jag fick hjälp av Jackking-byggtjänster att sätta upp en ny Attefallare på min gård för uthyrning till studenter. Jag är väldigt nöjd med servicen!”

FredrikAttefallshus

Skicka oss ett mail här eller ring: 0707-902444